Over mij

Martha
Gewoon Martha
Hartstikke Martha
Zesentwintig jaar
Afgestudeerd pedagoog

Mijn hoofd is een pretpark
Of een kermis
Of een kermis in een pretpark
en dat is waar ik over schrijf
Over mij
Martha.

Advertenties

23 gedachtes over “Over mij

 1. Hoi Martha, gewoon Martha.
  Na je reactie op mijn blog ben ik hier snel even gaan kijken. Wie is die Martha?
  Nou, ik ben na wat lezerij nog steeds nieuwsgierig en ga je zeker volgen. Want dat wat je schrijft vind ik interessant en ik ben danook benieuwd naar wat er nog komen gaat.

  Schrijfse…

  Liked by 1 persoon

 2. Je intro is geweldig!! Ik vind hem echt geniaal. Ondanks de weinige woorden, krijg je meteen een hele goede indruk van wie jij bent (Martha dus, duhu). Ik ben meteen nieuwsgierig naar meer.

  Liked by 1 persoon

 3. hoi Martha, ik werd nieuwsgierig toen je een reactie had achter gelaten op mijn gedichtje met de tag adhd. mensen met adhd zijn leuke mensen en met jouw manier van schrijven bevestig je dat mooi. impulsiviteit=creativiteit
  ik ga je volgen 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. Hey Martha, je had een stukje geschreven over jou in de bioscoop. Ik vond dat een heel goed geschreven stuk, maar toen ik hem aan mijn man wilde laten lezen kon ik hem niet meer vinden. Heb je hem verwijderd?
  Zoieso heb ik wat stukjes voor gelezen aan mij man en hij vond ook dat je erg goed schrijft. Hij herkende de sommige dingen terug in zichzelf. je bent lekker je zelf en dat is leuk om terug te lezen
  Keep the good work up! X

  Liked by 1 persoon

 5. Ik heb hem inderdaad eraf gehaald, goed gezien! Vond je dat echt een goed stuk? Ik had er zelf mijn twijfels bij, ik was bang dat ik misschien ietswat psychotisch over kwam. 😛 Maar mischien dat ik hem dan toch weer online zet.
  Dankjewel voor je reactie, ik vind het echt heel erg fijn om te lezen dat anderen zich in mijn verhalen herkennen en het leuk vinden om te lezen! Dus ik word echt heel erg blij van je berichtje!!! Zou je zo willen knuffelen!

  Like

 6. Voor elke lezer komt zo’n stuk op een andere manier over denk ik. Misschien maar net uit welke wereld je komt en hoe je bent opgegroeid. Ik denk dat je je vooral niet zo veel moet aan trekken hoe het bij andere overkomt. Je schrijft het vanuit jouw beleving, gedachte en situatie. Gewoon Martha 😉 dat kan nooit fout zijn. Ik vond het iig een goed stuk, interessant om te lezen. Bovendien zet het je aan het denken dat sommige dingen voor iemand met ADHD niet zo vanzelfsprekend zijn als voor iemand zonder ADHD. Wat mij betreft mag hij er terug op 😉

  Xx 🙂

  Like

 7. hoi Martha.
  leuke teksten hier en allemaal voor ons herkenbaar want hier zijn wij pa en ma en zoon van 7 o.a. gezegend met ADHD. (daarnaast heb ik het volledige pakket: bi-polair met psychoses)
  schaam me er niks voor hoor.

  ik ben ADHD heb ik net gelezen en vind het een supertekst het dekt de lading.Ik ga je volgen want dat lijkt me erg leuk!

  ga zo door
  groetjes van Silvia

  Liked by 1 persoon

 8. Dankjewel voor je compliment Silvia en wat leuk dat je me gaat volgen en dat je het herkenbaar vind wat je leest!! Wat heftig om te lezen dat je naast je adhd ook nog een bipolaire stoornis en psychoses hebt.. Niet bepaald een pretpakket wat je hebt meegekregen.. Jeetje.. Ik vind het echt bijzonder dat je daar zo open over durft te zijn en dat je je daar niet voor schaamt! Hopelijk helpt dat andere mensen ook om zich er minder voor te schamen want het is al moeilijk genoeg zonder dat je het gevoel hebt dat je het ook nog eens moet proberen te verbergen!

  Like

 9. Hi Martha,

  Via via op je mooie blog terecht komen en een twintiger ontdekt die ondanks de uitdagingen waarmee we rond lopen er toch genoeg vrede mee heeft om die te delen. Ikzelf kreeg pas mijn diagnose na mijn 30e (ondertussen 35 dus nog niet zo lang). Ontdekken dat je niet (alleen maar) die luidruchtige luierik bent maar er ook een logische verklaring achter zit, ging gevolgd met een lange ‘wat als iemand dit eerder had gezien’ die soms heel deprimerend kon zijn. Daarna volgt research en acceptatie. Hierbij schreef ik ook mijn gedachten eens uit: http://hansdeleenheer.com/adhd/

  Vandaag ligt de uitdaging te weten waneer ADHD een oorzaak is zonder het als excuus te gebruiken. Geen gemakkelijk evenwicht. Want – zomaar beter je best doen – is niet echt de oplossing.

  Groetjes en ik blijf je volgen!
  Hans

  Liked by 1 persoon

 10. Hallo Hans, dankjewel voor je leuke reactie en je compliment! Ik herken echt alles wat je hierboven schrijft over het omgaan met je adhd dus ik ben nu al benieuwd naar de blogs die jij erover hebt geschreven ik ga zo kijken! Ik loop er zelf heel erg tegenaan dat ik nog altijd gewoon vind dat ik harder mijn best moet doen en dat het dan vanzelf beter gaat en ik vind het soms best confronterend om te zien dat dat niet altijd zo werkt dus eigenlijk vind ik het heel fijn dat jij dat hierboven ook benoemd. Leuk dat je me gaat volgen!!

  Like

 11. Beste Martha,

  Zo verschrikkelijk herkenbaar! Werkelijk alles, 100%.
  Alles maar dan ook echt alles.
  Ben er onderste boven van!
  Ook erg emotioneel om dit te lezen, dit is het wat ik voel en ben!
  Blij dat ik je via mijn vrouw gevonden hebt!
  Succes
  Groet

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s