adhd en slaapproblemen, hoera

God heeft zich met een aantal dingen vergist toen hij mij maakte, dat is wel duidelijk. Uiteindelijk heeft hij van mij iets heel speciaals weten te maken met meer magie in me dan de meeste anderen waardoor ik hem zijn vergissingen niet kwalijk kan nemen, want ja, ik denk dat iedereen wel zoveel magie zou willen hebben als mij, maar de vergissingen, tja die zijn er wel.

367ce8f6c084f7aa7e1ec3a00a632c75Zo heeft hij volgens mij ook mijn dag en nacht ritme per ongeluk verwisseld.
Mijn dagen beginnen namelijk verkeerd om, ik weet het zeker. ’s avonds ben ik niet moe te krijgen en ’s ochtends ben ik met nog geen 10 paarden mijn bed uit te trekken.
Ik ben de ochtend doodmoe, mijn wallen komen bijna tot aan mijn kin en ik sleep mezelf naar voren met de gedachte dat ik vanavond echt op tijd naar bed ga.
Maar hoe later het wordt, hoe fitter ik word. De avond is het beste deel van de dag. Heel Nederland gaat naar bed en ik zit nog bij de televisie met mijn laptop op schoot. Het donker en de rust om me heen, ik vind het heerlijk. Nog een half uurtje dan.

Ik ben niet moe en dat word ik ook niet, totdat het tijd is om op te staan want dan voel ik mijn chronische slaapgebrek dubbel zo hard.
Vanavond ga ik echt op tijd naar bed.

Advertenties

17 gedachtes over “adhd en slaapproblemen, hoera

 1. Wauw! We zijn niet alleen blog maatjes, nee we zijn veel meer dan dat! We zijn soulmates! En wat vind ik het fijn dat jij je altijd overal in herkend!!! Samen is beter dan alleen!!!

  Like

 2. Haha, ik voel me soms net zo’n slijmbal, als ik weer eens wat bevestig, maar ik herken het gewoon. ’s ochtends zo lui als een dakhaas, maar als ik mag/moet slapen dan vliegen de creatieve ideeën, rijmpjes enz. als doldwaze vleermuizen door het hersenpannetje.

  Liked by 1 persoon

 3. Haha precies! Ik heb dat zelfde gevoel hoor als ik weer helemaal blij word van je gedichtjes en dat met een hoop uitroeptekens als berichtje achterlaat, maar ach soms is iets nu eenmaal omdat dat zo is en dan is dat nu eenmaal zo, haha! Jou reacties maken het bloggen wel echt super leuk!

  Like

 4. Heel herkenbaar. Of, vlak voor ik naar bed wil gaan op de bank in slaap vallen en vervolgens de rest van de nacht razende gedachten hebben, uren kunnen lezen, genietend van de rust om me heen… Ik ben ook zeker geen ochtend mens…

  Liked by 1 persoon

 5. Wat mooi geschreven! Hier ook een avondmens, genietend in het schemer van de avond, met laptop op schoot,(heerlijk inderdaad 🙂 en tv geluidloos aan, kaarsje aan, zo weinig mogelijk prikkels, maar wel wat leven en gezelligheid. Wel naar voor je dat het dan weer vervelende consequenties heeft 😦

  Liked by 1 persoon

 6. Dankjewel voor reactie! Ja om 2 of om 3 uur snachts gaan slapen en om half 7 opstaan zal voor de meeste mensen consequenties hebben denk ik? wat fijn dat jij hetzelfde erover denkt als mij! Ik heb wel geluid op televisie aan, complete stilte vind ik niet fijn want dan hoor je al die andere kleine geluidjes zo goed. Haha!! Maar het klopt wat je zegt savonds zijn er sowieso al zoveel minder prikkels dan overdag, even momentje van rust pakken ^^

  Like

 7. Oh zoooooo herkenbaar!!!!!!! De laatste twee is mijn ritme dit: Tussen 12:00 – 14:00 uit bed. 19:00-00:00 dutje. 08:00 Weer terug in bed! ’t Is echt een vreseeeeelijk ritme!!! (Dit kan alleen doordat ik maar een ochtendje in de week hoef te werken).

  Ik weet niet waarom, maar de nacht is leuker of zo. Maar ook ik neem me voor vanavond weer braaf te zijn. Thanks 4 reminding!!!

  Liked by 1 persoon

 8. Hahaha! Ja de nacht heeft iets magisch, alles dat overdag maar niet lijkt te lukken, kan in dr nacht ineens wel, wauwwww! Haha jou dag nacht ritme is nog beroerder dan het mijne!!

  Like

 9. Laten we het doen. En het is avond, dus we kunnen gelijk een eerste vergadering plannen voor over een uur of drie, als we op de toppen van ons kunnen zijn 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s